Şbt

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

Bütün öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kaliteli, verimli, sağlıklı ve huzurlu bir ara tatil geçirmeleri temennisiyle, iyi tatiller.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

Ock

Okul Sağlığı kapsamında yürütülen "Okulumda Sağlıklı Besleniyorm Projesi"ne binaen okul hemşiremiz Yasemin KENGER koordinatörlüğünde ''Sağlıklı Beslenme Masası'' etkinliği düzenlenerek öğrencilerimize sağlıklı besinler hakkında bilgilendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan progmala kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bilim merkezi gezimizden kareler.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi panosu, özel hedef çalışmaları doğrultusunda 'Teknoloji Bağımlılığı' şeklinde güncellendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programı okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen program ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda; Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü sebebiyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenledik.

Kas

Okulumuzun gerçekleştirdiği piknik etkinliği ile öğrencilerimiz eğlenceli bir gün geçirmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Yeşilay farkındalık etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız ve 100. yılımız okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler ile coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.