Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız ve 100.yılımız kutlu olsun.

Ekm

Bugün Okul Aile Birliği Toplantımızı okul müdürümüz Serdal ÇELİK başkanlığında, değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantımıza katılım sağlayan velilerimize ilgi ve alakaları için teşekkür eder 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının tüm veliler, öğrenciler ve eğitimcilere bir kez daha hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi panosu, özel hedef çalışmaları doğrultusunda 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' şeklinde güncellendi.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ÖZEL HEDEFLERİ

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı bugün başladı. Öğretmenlerimize,yöneticilerimize ve velilerimize kolaylıklar diliyoruz.Okula yeni başlayan sevgili çocuklarımıza hoşgeldiniz diyoruz.Tüm eğtim camiası için sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Ağu

El Sanatları ve Teknolojisi Alanında öğrencilerimizin ortaya koyduğu ürünler. Emeği geçen atölye öğretmenimiz Zeynep ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

El Sanatları ve Teknolojisi Alanında öğrencilerimizin ortaya koyduğu ürünler ve sergilenen çalışmaları. Emeği geçen atölye öğretmenimiz Zeynep ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep ŞAHİN emekli olmuştur. Okulumuza vermiş olduğu emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Emeklilik hayatında sağlıklı, mutlu günler dileriz.

May

Türkiye'de İlk Olarak Uygulaması Yapılan "ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" "ENGELSİZ DOKUNUŞLAR" Çalışmaları Kapsamında Okulumuz Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulu Etkinlik Programı ve Sergisi Abdullah Gül Üniversitesinde Gerçekleştirildi.

Programa Kocasinan Kaymakamı İlhan ABAY, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin KARAKÖSE, İl Göç İdaresi Müdürü Ahmet DANIŞMAN, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan GÖLLÜOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Okul Yöneticileri, Veliler ve Öğrenciler Katıldı.

May

10-16 Mayıs  Engelliler Haftası çerçevesinde, Abdullah Gül Üniversitesi ve okulumuz Hacı Mustafa Postağası Özel Eğitim Meslek Okulu işbirliği ile “ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" çalışmaları kapsamında 3. gün spor faaliyetlerimiz.

May

10-16 Mayıs  Engelliler Haftası çerçevesinde, Abdullah Gül Üniversitesi ve okulumuz Hacı Mustafa Postağası Özel Eğitim Meslek Okulu işbirliği ile “ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" çalışmaları kapsamında 2. gün faaliyetlerimiz.

May

10-16 Mayıs  Engelliler Haftası çerçevesinde, Abdullah Gül Üniversitesi ve okulumuz Hacı Mustafa Postağası Özel Eğitim Meslek Okulu işbirliği ile “ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" çalışmaları kapsamında 1. gün faaliyetlerimiz.

May

10-16 Mayıs  Engelliler Haftası çerçevesinde, Abdullah Gül Üniversitesi ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Kocasinan İlçe Milli Eğitim Uhdesinde  Kocasinan Rehberlik ve ve Araştırma Merkezi, okulumuz Hacı Mustafa Postağası Özel Eğitim Meslek Okulu işbirliği ile Türkiye de ilk olarak uygulaması yapılan “ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" çalışmaları kapsamında  8-9-10-11 Mayıs 2023 gerçekleştirilen  “ENGELSİZ DOKUNUŞLAR” faaliyetleri başlamıştır.

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Tüm Dünya Çocuklarına Armağan Ettiği,

Bağımsızlığımızın Sembolü Olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.