Ekm

Öğrenci ve velilerimize yönelik broşür ile bilgilendirme çalışmalarında kullanacağımız broşürlüklerimiz okulmuzda yerlerini aldı. Broşürlüklerin yapımında emeği geçen Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğretmeni İlhan BAŞOL, El Sanatları Teknolojisi Alanı öğretmeni Zeynep ŞAHİN ve Görsel Sanatlar öğretmeni Aynur ÇİMEN'e teşekkür ederiz.

Ekm

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şubesi birimi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik emniyet kemeri simülasyon aracı ile uygulamalı eğitim verilmiştir.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anmak amacıyla okulumuzda tören düzenlendi.

Eyl

Okulumuzun değerli bir bireyi olan tüm yeni kayıt öğrencilerimize okula adapte olma ve eğitim programlarımıza uyum sağlamada sorun yaşamamaları adına oryantasyon programı yapılmıştır. Okul rehber öğretmenleri ve sınıf rehber öğretmenleriyle birlikte okul birimlerini, idari kadroyu, öğretmen kadrosunu tanıyan öğrencilerimize oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.

Haz

Okul müdürümüz Serdal ÇELİK, müdür yardımcısı Muhammed POLAT, öğretmenlerimiz Süleyman COŞKUN ile Rabia ADIGÜZEL ve öğrencilerle birlikte Kayseri Gençlik ve Spor İl müdürümüze nezaket  ziyaretinde  bulunduk. Yıl boyunca yapılan etkinliklerde verdiği destek için Kayseri Gençlik ve Spor İl müdürü Ali İhsan KABAKÇI'ya teşekkürlerimizi ilettik. Öğrencilerimizin yapmış olduğu  fligram çalışması Türk Bayrağı hediye ettik. Kayseri Gençlik ve Spor İl müdürü ziyaretten duyduğu  memnuniyeti dile getirdi.

Haz

May

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Bahar şenliğinde okulumuz mehter takımıda şenlik alanında gösterisini gerçekleştirdi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

May

Engelliler Haftası kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Rabia ADIGÜZEL ve Muhammed POLAT rehberliğinde her öğrencimiz adına bir fidan dikimi etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Nis

Özel Sporcular İl Birinciliği Masa Tenisi müsabakaları sonucunda öğrencilerimiz madalya ve il birincilikleri elde edinerek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Ramazanın vazgeçilmez en güzide tatlısı olan Güllaç öğrencilerimizin ellerinden ayrı bir lezzet aldı. Emegi geçen yiyecek içecek hizmetleri öğretmeni Cihat BIYIKLI, özel eğitim öğretmeni Reyyan YAMANOGLU ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Otizm farkındalık günü kapsamında, E twinning proje ortaklığınca okulumuz öğrencilerinin hazırladığı şeker hamuru çalışması ve CUPCAKE etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Sokak Lezzetleri Özel Ellerde E twinning projesi kapsamında Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve içecek hizmetleri öğretmeni Serkan OLCAYCAN ve öğrencilerinin misafirperverliğinde  uygulamamız olan KUMRU yapımını gerçekleştirdik. Emeği geçen okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Cihat Bıyıklı ve Özel Eğitim Öğretmenleri Reyyan Yamanoğlu,Buket ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12/C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Nuriye ŞENATLI rehberliğinde içeriğinde sosyal etkinlikler barındıran geziye katıldılar. Öğrencilerimizin gözlerindeki sevinç görülmeye değerdi.