Mrt

21 Mart down sendromlular masa tenisi turnuvasından madalyalar ile döndük. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Nevruz Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Mrt

"Engelsiz Kocasinan" projesi kapsamında 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği ve sergisi düzenlendi. Okulumuz, öğrencilerimizin hazırladığı çalışmaların sergisi ve mehter takımıyla düzenlenen etkinlikte yer aldı. Etkinliğe Kocasinan Kaymakamı Sayın İlhan ABAY, Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet ÇOLAKBAYRAKDAR, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan TELTİK, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bahameddin KARAKÖSE, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Sayın Ekrem SABUNCU ve Sayın Hüseyin AKPINAR, veliler ile davetliler katıldı.

Etkinlik ve sergide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sokak Lezzetleri Özel Ellerde E twinning projesi kapsamında Bursa Nilüfer Alaattinbey Özel Eğitim Meslek Okulu Yiyecek ve içecek hizmetleri öğretmeni Özlem HÜSREVOĞLU ve öğrencilerinin misafirperverliğinde  uygulamamız olan NOHUT PİLAV yapımını gerçekleştirdik. Emeği geçen okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Cihat Bıyıklı ve Özel Eğitim Öğretmenleri Reyyan Yamanoğlu,Buket ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sokak Lezzetleri Özel Ellerde E twinning projesi kapsamında  Seferihisar Semiha İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Fatma EMİNOĞLU ve öğrencilerinin misafirperverliğinde  uygulamamız olan SİMİT yapımını gerçekleştirdik. Emeği geçen okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Cihat Bıyıklı ve Özel Eğitim Öğretmenleri Reyyan Yamanoğlu,Buket ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin E KPSS yolculuğunda 3. E KPSS deneme sınavı yapıldı. Sınavın hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Sokak Lezzetleri Özel Ellerde E twinning projesi kapsamında  Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve içecek hizmetleri öğretmeni Mehmet KESKİN ve öğrencilerinin misafirperverliğinde  uygulamamız olan KUMPİR yapımını gerçekleştirdik. Emeği geçen okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Cihat Bıyıklı ve Özel Eğitim Öğretmenleri Reyyan Yamanoğlu,Buket ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin E KPSS yolculuğunda 2. E KPSS deneme sınavı yapıldı. Sınavın hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Sokak Lezzetleri Özel Ellerde E twinning projesi kapsamında okulumuz Yiyecek ve içecek hizmetleri öğretmeni Cihat BIYIKLI ve öğrencilerinin misafirperverliğinde  uygulamamız olan Sucuk Köfte yapımını gerçekleştirdik.Katılım sağlayan proje ortaklarımıza teşekkür ederiz uygulamanın sonuda güzel dönütler almak  bizleri mutlu etti. Projede  emeği geçen okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Cihat Bıyıklı ,Özel Eğitim Öğretmenleri Reyyan Yamanoğlu,Buket ŞAHİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz sınav heyecanını yaşadı. EKPSS ön hazırlık kapsamında öğrencilerimize deneme sınavı yapılmıştır. Sınavın hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2022 yılı itibari ile okulumuz öğrencilerinin YKS ye girebilmelerine yönelik düzenleme MEB tarafından hayata geçirildi. Bu kapsamda okulumuz rehberlik servisi tarafından 12. sınıf ögrenci velilerimize YKS ve başvuru süreciyle ilgili bilgi verildi.

Ock

Okulumuz "Sıfır Atık Belgesi" almıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Özel Eğitim Çocuk dergisi "Toprak" konulu kış sayısıyla okurlarına "Merhaba" dedi. Altıncı sayıya ulaşan derginin bu sayısında yine birbirinden eğlenceli bölümler yer alıyor.